Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست سعید ممبینی، رئیس اتاق اصناف ایران با سرپرست مرکز اصناف و بازرگانان وزارت صمت و نمایندگانی از اتحادیه‌های اتومبیل‎‌های کرایه شهرستان‌ها در پی اعلام وزارت کشور مبنی بر ضرورت ثبت اطلاعات رانندگان تاکسی‌های تلفنی و اتومبیل‌های کرایه در سامانه‌ای پیمایشی جهت اختصاص ما‌به‌تفاوت هزینه بنزین، برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش برنا به نقل از اتاق اصناف ایران «سعید ممبینی» رئیس اتاق اصناف ایران در این نشست بیان کرد: از زمان سهمیه‌بندی بنزین با روش جدید در آبان ۹۸، مشکلاتی برای صنف آژانس و اتومبیل‌های کرایه به وجود آمد و ما در این مدت تلاش زیادی برای دریافت ما‌به‌تفاوت هزینه سوخت رانندگان فعال در آژانس‌ها انجام دادیم. همچنین فرصتی را جهت پیوستن آژانس‌ها به سامانه پیمایشی رانندگان از دولت گرفتیم اما به تازگی وزارت کشور اعلام کرده است که دیگر امکان پرداخت مابه تفاوت به صورت قبل وجود ندارد و باید از سامانه‌ای که به صورت پیمایشی است، استفاده شود.

ممبینی با استماع نقطه نظرات روسای اتحادیه‌های اتومبیل‌های کرایه شهرستان‌ها در خصوص مشکلات موجود اتحادیه‌ها و رانندگان در ثبت اطلاعات و داده‌ها در سامانه مذکور و مشکلات تامین اجتماعی و بیمه اظهار کرد: ما از مشکلات شما از قبیل عدم آشنایی برخی از رانندگان به ابزارهای گوشی‌های هوشمند یا عدم توان مالی برای تهیه آن، و نیز مشکلات مالی شدید آژانس‌ها در استخدام نیروی ماهر جهت ثبت و ضبط عبور و مرور رانندگان در سامانه آگاه هستیم.

رئیس اتاق اصناف ایران افزود: ما همچنان تلاش خواهیم کرد تا فرصتی دوباره برای آماده سازی دفاتر آژانس‌ها از وزارت کشور و وزارت نفت بگیریم اما لازم است تا دفاتر آژانس‌ها و رانندگان تجهیزات مورد نیاز را تامین و نسبت به استقرار سامانه پیمایشی جهت بررسی میزان سوخت مصرفی اقدامات لازمه حاصل شود

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اتاق اصناف ایران اتاق اصناف ایران آژانس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۲۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، حمید محله‌ای مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت گفت: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند و بقیه شرکت‌ها طبق قانون بودجه 1402 تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس از فروش در سامانه جامع خدمات، پاسخ دهند.

حمید محله‌ای گفت: زیرساخت‌های لازم برای اتصال شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده را برای اتصال به سامانه جامع خدمات پس از فروش فراهم کرده ایم.

مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت افزود: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند، اما هنوز دو شرکت بزرگ خودروساز کشور به این سامانه متصل نشده اند.

محله‌ای در ادامه گفت: طبق آیین نامه اجرایی تبصره 10 قانون بودجه 1402 شرکت‌های خودرویی تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس ازفروش که در سامانه جامع خدمات پس از فروش مطرح می شود پاسخ دهند.

به گفته محله‌ای یکی از مهم‌ترین مزیت‌های اتصال شرکت‌های خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش شفافیت ارائه خدمات آن‌ها و ایجاد امکان شکایت از عملکرد این شرکت‌ها توسط مردم است.

لازم به ذکر است بر اساس ماده 4 قانون حقوق مصرف کنندگان همه شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده موظف هستند خدمات پس از فروش ارائه دهند و بر اساس ساز و کار‌های وزارت صمت این خدمات باید در بستر سامانه جامع خدمات پس از فروش اتفاق بیفتد.

دیگر خبرها

  • برای فروش بالاتر از سقف تبصره ۱۰۰، اظهارنامه تعاملی تولید می‌شود
  • تسهیلات جدید مالیاتی برای طلافروشان
  • بیش‌ترین تخلفات صنوف کاشان چیست؟
  • بخشنامه جدید وزارت صمت برای طلافروشان
  • تفاوت ثبت اطلاعات توسط صنف طلافروشان با سایر اصناف در سامانه جامع تجارت
  • بررسی مشکلات رانندگان حمل و نقل عمومی در مرز مهران‌
  • بررسی روند تقویت همکاری‌های دوجانبه ایران و آژانس در دیدار گروسی با اسلامی
  • فیلم| حل مشکلات اصناف در میز خدمت
  • رانندگان با سامانه ۱۴۱ از آخرین وضعیت جاده‌ها مطلع شوند
  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا